Dobrote Lojzov

»Lojzi« sobivajo z naravo in si z njo delijo vse užitke okusov, barv, vonjav. Vanjo vlagajo svoje znanje, pri tem jim delo z motiko, grabljicami ali s škarjami ni tuje, čeprav najpogosteje uporabljajo gole roke. Pristen dotik jih navdihuje, da vedno znova poiščejo nove izzive.


Idejo blagovne znamke Lojz Lojz smo zasnovali vzporedno z odprtjem restavracije Galerija okusov. Ker smo sami po sebi »Lojzi« in ker smo se odločili za težjo pot – vse sestavine bodo lokalne, slovenske, naravne, izdelovanje bo potekalo ročno, tudi pakiranje bodo dokončale domače roke, končni izdelki pa bodo sodili v vrhunsko ponudbo, ki bo prodrla v tujino – nas je ideja pripeljala do prestižne znamke Rolls-Royce, z malo besedne igre smo tako prišli do svoje znamke Lojz Lojz.

Pa smo zagrabili, ne samo idejo, pač pa tudi vrtno orodje, se podali v bližnjo okolico in začeli odkrivati čudesa narave. Če združiš zelišče in sol, dobiš zeliščno sol. Preprosta formula, ki je začela delovati.

In nastali so izdelki, ki prijetno dražijo brbončice, nežno božajo nosnice,  pisano obarvajo očesa, bogato razvajajo želodčke. Produkte uspešno vključujemo v jedi visoke kulinarike v restavraciji Galerija okusov – ta se uvršča v najožji top izbor restavracij na Slovenskem.